MALATYA / YEŞİLYURT - Topraktepe Ortaokulu

Mrt

İnönü Ünüversitesi  Eğitim Fakültesinden Hocalarımız 8. Sınıf öğrencilerimize LGS ye yönelik motivasyon çalışması  yaptılar.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Ramazan ayı kapsamında Ramazan sokağı etkinliği gerçekleştirdiler.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Bilgi yarışmasını kazanan öğrencilerimize madalyaları yapılan törenle verildi.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri 7. sınıf öğrencimiz İremsu Özdemir'i evinde ziyaret ettiler.

Şbt

Yeşilyurt Kaymakamımız Sn. Kutsal BAYTAK, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn . Caner GÜLER  ile birlikte Topraktepe  İlkokulu ve Ortaokulu kademelerimize ziyarette bulundular.   Öğretmenlerimizle eğitim - öğretim çalışmaları konusunda sohbet gerçekleştirdiler. Sınıflarımızı  ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldiler. Ziyaretleri için Yeşilyurt Kaymakamımız Sn. Kutsal BAYTAK ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Caner GÜLER’e teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Okulumuz öğrencileri arasında bilgi yarışması yapıldı.

Ara

Teknoloji ve Tasarım dersinde öğrencilerimizin hazırladığı farklı tasarım yapıları

Ara

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Afiş yarışması düzenlendi.

Kas

Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün vefatının 85. Yıl dönümünde okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile kurumumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı gerçekleştirildi.

Kas

Yesilyurt Belediyesi tarafından okulumuzda  "İyilik Makası" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte öğrencilerimiz doyasıya eğlendi.

Ekm

Cumhuriyet'in 100. Yılı dolayısıyla çoşkuyla kutlayacağımız Codeweek kodlama haftasında öğrencilerimizle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramıyla ilgili Canva programında afişler tasarladık.

Kod Haftası (CodeWeek), erken yaşlardan itibaren çocukların kodlama becerisini desteklemek için Avrupa çapında yapılan bir harekettir.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Okuma Projesi kapsamında okulumuzda okuma saati gerçekleştirildi.