MALATYA / YEŞİLYURT - Topraktepe Ortaokulu

Topraktepe Ortaokulu

Adres
Topraktepe Ortaokulu Topraktepe Mahallesi Topraktepe Küme Evleri No90 Yeşilyurt Malatya
Vizyon
Türkiye´de öğrenci ve velilerimizin İlköğretimdeki beklentilerine cevap veren;topluma yol gösteren;tarihten güç alarak geleceğe bakan;bilimsel gelişmelere açık; Ülkemizi,Atatürk´ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracak,üretken bireyler yetiştiren eğitim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, ilköğretim programının hedeflerine ulaşarak, öğrencilerimizi bir üst eğitim kurumlarına hazırlamak;kabiliyetleri yönünde başarılı olabilecekleri alanlara yönlendirmek; Kendisine ve çevresine saygılı,kendinden emin,duygu ve düşüncelerini güzel bir Türkçe ile ifade eden,bilimsel,akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip,teknolojiyi kullanabilen,araştırmacı ve üretken öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :sabahçı
07.20-12.50
kalorifer
Ulaşım
Öğretmenler kendi araçlarıyla gelmektedir. Ulaşım Malatya Belediyesi ve Yazıhan minibüsleri ile de yapılıyor.(1.3 km yürüme mesafesi var.)
Yerleşim Yeri
Malatya merkezine bağlı bir köy olup 17 km uzaklıktadır.Tarım vre hayvancılık yapılmaktadır.
tübitak 4006
Erasmus